13 februari 2024 22:14
Ishockey

Mardrömsstarten – och kvitteringen: ”Hann inte tänka så mycket”

Mardrömsstarten – och kvitteringen: ”Hann inte tänka så mycket”Mardrömsstarten – och kvitteringen: ”Hann inte tänka så mycket”
Pär Lindholm avgjorde därefter matchen: ”Viktigt”
13 februari 2024 21:19
Ishockey

Höll nollan i nästan 60 minuter – då blir det högt betyg

Höll nollan i nästan 60 minuter – då blir det högt betygHöll nollan i nästan 60 minuter – då blir det högt betyg
Gustaf Lindvall spikade igen efter 14 sekunder
13 februari 2024 21:18
Ishockey

Mardrömsstart – men därefter spikade AIK igen och vann

Mardrömsstart – men därefter spikade AIK igen och vannMardrömsstart – men därefter spikade AIK igen och vann

Lejon segrade mot Brunflo J20 i förlängningen

Lejon segrade mot Brunflo J20 i förlängningenLejon segrade mot Brunflo J20 i förlängningen

Skellefteå har lagt näst mest pengar på schlagern – i hela landet

Skellefteå har lagt näst mest pengar på schlagern – i hela landetSkellefteå har lagt näst mest pengar på schlagern – i hela landet
Kommunalrådet: ”Svårt jämföra rakt av”Höga snittsiffran”Gör inget halvhjärtat”
3 februari 2024 17:34
Ishockey

Seger för Skellefteå i toppmötet med Falu IF

Seger för Skellefteå i toppmötet med Falu IFSeger för Skellefteå i toppmötet med Falu IF
3 februari 2024 14:12
Ishockey

Svårstoppade Lejon fortsätter vinna - 2-1 mot Njurunda

Svårstoppade Lejon fortsätter vinna - 2-1 mot NjurundaSvårstoppade Lejon fortsätter vinna - 2-1 mot Njurunda
2 februari 2024 21:10
Ishockey

Skellefteå kvalklart efter seger mot Falu IF

Skellefteå kvalklart efter seger mot Falu IFSkellefteå kvalklart efter seger mot Falu IF
28 januari 2024 14:10
Ishockey

Två snabba mål i sista perioden avgjorde för Skellefteå mot Örebro Hockey J18

Två snabba mål i sista perioden avgjorde för Skellefteå mot Örebro Hockey J18Två snabba mål i sista perioden avgjorde för Skellefteå mot Örebro Hockey J18
27 januari 2024 14:24
Ishockey

Skellefteå vann efter mål av Zeb Lindgren

Skellefteå vann efter mål av Zeb LindgrenSkellefteå vann efter mål av Zeb Lindgren

Tre poäng för Lejon hemma mot Clemensnäs

Tre poäng för Lejon hemma mot ClemensnäsTre poäng för Lejon hemma mot Clemensnäs
21 januari 2024 20:06
Ishockey

Teg segrare borta mot Lejon

Teg segrare borta mot LejonTeg segrare borta mot Lejon
21 januari 2024 19:06
Ishockey

AIK stark i seriefinalen: ”Vi vill fortsätta på det här spåret”

AIK stark i seriefinalen: ”Vi vill fortsätta på det här spåret”AIK stark i seriefinalen: ”Vi vill fortsätta på det här spåret”
21 januari 2024 18:56
Ishockey

AIK imponerade i seriefinalen: ”Vi var riktigt taggade”

AIK imponerade i seriefinalen: ”Vi var riktigt taggade”AIK imponerade i seriefinalen: ”Vi var riktigt taggade”
21 januari 2024 17:35
Ishockey

Stark seger för Skellefteå i toppmatchen mot Färjestad

Stark seger för Skellefteå i toppmatchen mot FärjestadStark seger för Skellefteå i toppmatchen mot Färjestad
21 januari 2024 14:16
Ishockey

Djurgården besegrade Skellefteå AIK J20 med 4-1

Djurgården besegrade Skellefteå AIK J20 med 4-1Djurgården besegrade Skellefteå AIK J20 med 4-1
21 januari 2024 14:06
Ishockey

Kian Morén fyramålsskytt i Lejons seger mot Kovland

Kian Morén fyramålsskytt i Lejons seger mot KovlandKian Morén fyramålsskytt i Lejons seger mot Kovland