Skriv en insändare

Här kan du skicka in en insändare till oss på Norran.

Tyck till!2020-04-16 13:17

Så här gör du:
En insändare får max var 2 500 tecken, men kortare texter har större chans att bli publicerade. Vi förbehåller oss rätten att både korta och textredigera inskickat material.

Norran publicerar enbart insändare från privatpersoner. Du behöver vara inloggad på vår sajt för att skicka in ett insändare via vårt formulär. Har du inget konto sedan tidigare går det bra att skapa ett. 

Korrekta uppgifter och att inga personangrepp förekommer är grundläggande krav. Vi publicerar inte heller sexistiska, rasistiska och främlingsfientliga texter.

Vi föredrar att du skriver under eget namn tillsammans med bostadsort, men även signatur går bra. Men när du har synpunkter på privatpersoners, föreningar eller företags verksamhet måste du alltid skriva insändaren under eget namn och bostadsort.

För att kunna publicera insändaren behöver Norran alltid dina kontaktuppgifter som namn, adress, telefonnummer och även en mejladress när en sådan finns.

Tips: När du skriver insändare, se till att vara saklig och tydlig. Är du dessutom lokal så ökar möjligheterna att bli publicerad.

Du behöver vara inloggad på vår sajt för att använda formuläret. Har du inget konto hos oss sedan tidigare går det bra att skapa ett kostnadsfritt.

Du kan också mejla in din insändare till insandare@norran.se