Clemensnäs föll hemma mot Boden – efter tung andraperiodClemensnäs föll hemma mot Boden – efter tung andraperiod
Norran sände direkt
7 november 2023 21:34
Ishockey

Efterlängtad seger för Vännäs - bröt förlustsviten mot Clemensnäs

Efterlängtad seger för Vännäs - bröt förlustsviten mot ClemensnäsEfterlängtad seger för Vännäs - bröt förlustsviten mot Clemensnäs
6 november 2023 16:00
Krönika

Adam Savonen: Alla kan slå alla – Vännäs bjöd på jätteskräll

Alla kan slå alla – Vännäs bjöd på jätteskrällAlla kan slå alla – Vännäs bjöd på jätteskräll
Men när Hudiksvall skruvade upp i Kopparhallen – höll de seriens högsta nivå
5 november 2023 19:05
Ishockey

Tung helg för ”Clemens” – föll dubbelt i Kopparhallen

Tung helg för ”Clemens” – föll dubbelt i KopparhallenTung helg för ”Clemens” – föll dubbelt i Kopparhallen
Men trevlig hemkomst för Lindström: ”Kul att spela framför familj och vänner”
5 november 2023 18:10
Ishockey

Storförlust för Clemensnäs - 0-5 mot Hudiksvall

Storförlust för Clemensnäs - 0-5 mot HudiksvallStorförlust för Clemensnäs - 0-5 mot Hudiksvall
5 november 2023 09:00
Ishockey

Clemensnäs möter Hudiksvall hemma

5 november 2023 07:00
Live-TV

Storförlust för "Clemens" mot Hudiksvall

Storförlust för "Clemens" mot HudiksvallStorförlust för "Clemens" mot Hudiksvall
Se nykomlingens möte med topplaget i efterhand här
4 november 2023 21:58
Ishockey

Clemensnäs förlorade viktiga mötet – efter sent mål

Clemensnäs förlorade viktiga mötet – efter sent målClemensnäs förlorade viktiga mötet – efter sent mål
4 november 2023 18:15
Ishockey

Tredje perioden avgörande när Clemensnäs föll mot Strömsbro

Tredje perioden avgörande när Clemensnäs föll mot StrömsbroTredje perioden avgörande när Clemensnäs föll mot Strömsbro
4 november 2023 11:00
Triathlon

Lindgrens krampanfall: ”Låg och skrek som en gris”

Lindgrens krampanfall: ”Låg och skrek som en gris”Lindgrens krampanfall: ”Låg och skrek som en gris”
Lindgrens råd: ”Att göra en Yared Hagos är inte optimalt”
4 november 2023 09:00
Ishockey

Efter trendbrottet: Clemensnäs jagar nya poäng

4 november 2023 07:00
Live-TV

Clemensnäs HC mötte Strömsbro – se matchen i efterhand här

Clemensnäs HC mötte Strömsbro – se matchen i efterhand härClemensnäs HC mötte Strömsbro – se matchen i efterhand här
2 november 2023 21:37
Ishockey

Clemensnäs vann efter avgörande i tredje perioden

Clemensnäs vann efter avgörande i tredje periodenClemensnäs vann efter avgörande i tredje perioden
1 november 2023 16:00
Ishockey

Månadens lag i ettan – Skellefteåsonen Hedman given • Rösta själv

Månadens lag i ettan – Skellefteåsonen Hedman given • Rösta självMånadens lag i ettan – Skellefteåsonen Hedman given • Rösta själv
Poängkungen: "Att jag är ganska liten försöker jag utnyttja till min fördel"
31 oktober 2023 20:00
Ishockey

Clemensnästalangerna redo för TV-pucken: ”Spännande”

Clemensnästalangerna redo för TV-pucken: ”Spännande”Clemensnästalangerna redo för TV-pucken: ”Spännande”
Höga målsättningen: ”Att vinna TV-pucken är det stora målet”
30 oktober 2023 21:07
Ishockey

Seger med 3-1 för Clemensnäs mot Björklöven 2

Seger med 3-1 för Clemensnäs mot Björklöven 2Seger med 3-1 för Clemensnäs mot Björklöven 2
25 oktober 2023 18:00