Skellefteå comeback kid shining after battling adversitySkellefteå comeback kid shining after battling adversity

Så var Evelina Crüsells genombrottsäsong – stor genomgångSå var Evelina Crüsells genombrottsäsong – stor genomgång
Har tagit världen och Sverige med stormGuldenÖverlägsna segrarnaDebuten
7 april 2024 15:45

Evelina Crüsells galna kross – vann med 111 sekunder(!)

Evelina Crüsells galna kross – vann med 111 sekunder(!) Evelina Crüsells galna kross – vann med 111 sekunder(!)
Berättar om stoltheten efter vinsten i totalcupen"Betyder mycket för mig"
7 april 2024 05:00

Segrade i Gällivare – men långloppsstjärnan funderar på framtiden

Segrade i Gällivare – men långloppsstjärnan funderar på framtidenSegrade i Gällivare – men långloppsstjärnan funderar på framtiden
"Ingen riktig ekonomi i att åka skidor""Var kanske sista loppet i karriären"
6 april 2024 19:41

Evelina Crüsells nya succé – vinner Bauhaus Cup efter sprintseger

Evelina Crüsells nya succé – vinner Bauhaus Cup efter sprintsegerEvelina Crüsells nya succé – vinner Bauhaus Cup efter sprintseger
Ingen kan passera Skelleftetjejen i totalcupenVann lördagens sprint
5 april 2024 13:45

Crüsell vann direkt – utökar ledningen i totalcupen

Crüsell vann direkt – utökar ledningen i totalcupenCrüsell vann direkt – utökar ledningen i totalcupen
Stark avslutning bäddade för storsegerPersonbästa av förstaårsjunioren
4 april 2024 21:00

Skidstjärnans besked – avslutar säsongen i förtid

Skidstjärnans besked – avslutar säsongen i förtidSkidstjärnans besked – avslutar säsongen i förtid
Skippar Ski classics-avslutningenBröt jätteloppet: ”Hade missat totalt”
4 april 2024 16:00

Stortalangen kan bli historisk: ”Får hoppas”

Stortalangen kan bli historisk: ”Får hoppas”Stortalangen kan bli historisk: ”Får hoppas”
Leder totalcupen inför avgörandetJagas av duon: ”Bäst över helgen tar det”
26 mars 2024 12:18

Nytt starkt lopp av Crüsell – avslutade SM i topp åtta

Nytt starkt lopp av Crüsell – avslutade SM i topp åttaNytt starkt lopp av Crüsell – avslutade SM i topp åtta
Enda junior på topp tio-placeringFörsökte hänga på svenska mästarinnan
25 mars 2024 15:30

Vann brons till Skellefteå – så ska de fira: "Bubbel och sushi"

Vann brons till Skellefteå – så ska de fira: "Bubbel och sushi"Vann brons till Skellefteå – så ska de fira: "Bubbel och sushi"
Vann SM-brons i stafettenElin Henriksson höll undan på sista sträckan
24 mars 2024 12:58

Jim och Anna de stora vinnarna i Nasaloppet

Jim och Anna de stora vinnarna i NasaloppetJim och Anna de stora vinnarna i Nasaloppet
Se frilansfotografen Jörgen Bergkvists bilder från de klassiska loppet
22 mars 2024 14:12

Crüsell hotade eliten – efter avgörande beslutet innan start

Crüsell hotade eliten – efter avgörande beslutet innan startCrüsell hotade eliten – efter avgörande beslutet innan start
"Skönt att jag valde rätt" Var bara 30 sekunder från världsstjärnan
21 mars 2024 13:40

13:e plats i SM-finalen – för Skellefteå SK:s sprintduo

13:e plats i SM-finalen – för Skellefteå SK:s sprintduo13:e plats i SM-finalen – för Skellefteå SK:s sprintduo