Skellefteå/SSK 2 har fyra raka segrar - vann mot Åkullsjön/Bygdsiljum med 5-0

Not Found2017-08-21 22:44

Skellefteå/SSK 2 är i bra form just nu. På måndagen kom seger nummer fyra i rad, efter 5-0 (0-0) borta mot Åkullsjön/Bygdsiljum. Det innebär också att Åkullsjön/Bygdsiljum har fem raka förluster i division 5 Västerbotten norra. Efter en mållös första halvlek var Skellefteå/SSK 2 starkare i andra halvlek. Ludvig Markgren gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Razmus Lindgren, Nygoma Henocke Mangitukulu och Olov Forssell. För tabellens utseende betyder det här att Åkullsjön/Bygdsiljum ligger på elfte plats medan Skellefteå/SSK 2 har andraplatsen. Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 27 augusti. Då möter Åkullsjön/Bygdsiljum Ostvik på Sjöberga IP 17.00. Skellefteå/SSK 2 tar sig an Flarken hemma 18.00.