Hjördis Alenbro

Foto: Norran

Personligt2017-06-01 04:00

Den 12 maj lämnade vår älskade mamma oss i en ålder av 79 år.

Hon växte upp i Hällbergssvedjan tillsammans med mor och far, Elsa och John Nilsson, och två yngre syskon.

När hon var 15 år träffade hon vår pappa Evald och tillsammans fick de oss, fyra barn. Under åren som vi växte upp jobbade mamma hemma tillsammans med pappa i lantbruket. När vi var i tonåren utbildade hon sig till förskollärare. Mamma var mycket omtyckt av både barn och föräldrar och trivdes väldigt bra med sina arbetskamrater.

Hon var en pigg och aktiv pensionär som hade ett stort engagemang i kyrkan och sjöng i kör. Hon hade många vänner som gjorde tillvaron både trevlig och händelserik. Dessa goda vänner träffades ofta och åt middagar och gjorde andra roliga saker som hon hade stor glädje av.

Mamma var en väldigt ödmjuk person som hade mer omtanke om andra än sig själv, hon fanns alltid där med en hjälpande hand. Hon var en kärleksfull mamma, mormor, farmor och svärmor som alltid var rättvis och ville oss barn och barnbarn det bästa.

Vi har svårt att förstå att vår mamma inte finns längre när hon så plötsligt lämnade oss. Vi kommer att sakna henne oerhört mycket, men hon fick somna in i tron på att få komma hem till Gud.

Familjen

undefined
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!