HelenaMarkström

Foto: Norran

Personligt2017-02-01 08:13

Vår älskade Helena Markström somnade in den 7 januari på Skellefteå lasarett efter en kort tids sjukdom. Helena lämnade sin livskamrat, sina söner, sin mor, sina syskon och andra nära och kära i stor sorg och saknad.

Helena såg ljuset för första gången den 18 juni 1962. Hon växte upp i hemmet på Sunnanå som dotter till mor Ragnhild och far Rudolf, tillsammans med sina två syskon Micael och Birgitta.

I unga år var simning Helenas stora passion. Hon tillbringade många timmar på badhuset.

Efter avslutad gymnasietid började Helena jobba inom handeln. Därefter jobbade hon inom IT-branschen. Helena har hela tiden visat på stor lojalitet till sitt arbete och hon var väldigt omtyckt av arbetskamrater, kunder och chefer.

1992 flyttade Helena och hennes livskamrat Mats in på Lövstigen, Sunnanå. Där uppfostrade de tre pojkar. Helena var en mor som alltid har satt sina pojkars intressen i första hand. Hennes engagemang för fotbollen växte i takt med pojkarnas intresse för sporten. Ända in i slutet hade Helena ett gott mod och förhoppning om att se sina söner spela fotbollscup. Trots hennes enorma viljekraft så fick hon inte se dessa matcher. Symboliskt nog var det att den yngsta sonens lag vann hela cupen, Helena hade varit stolt.

Helena månade mycket om familj, släkt och vänner. Hennes dörr stod alltid öppen för alla. Hon var ett fantastiskt stöd till sin egen mor, man kan säga att hon var sin mors högra hand. Helena var lätt att älska och älskade alla.

undefined
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!