Tore Wallmark

Tore Wallmark, Skellefteå.

Tore Wallmark.

Tore Wallmark.

Foto: Privat

Dödsfall2024-07-20 05:00

Tore föddes i Mårtensboda 14 december 1936 i ett kärleksfullt hem med föräldrarna Frans och Stina och syskonen Svante, Valter och Åsa. Han utbildade sig till bilmekaniker och har jobbat på Bilbolaget och Stålbergs bil. Han gifte sig 1959, då föddes Diana och Dennis. Paret gick skilda vägar 1970. 

Tore träffade Eivor och gifte sig 1975 och fick dottern Christina och bonusbarnen Anki och Lars. Vårt hem på Nyponvägen var alltid fyllt av kompisar till barnen som Tore alltid fanns till hands för med skjuts till olika aktiviteter. Han var snäll och hjälpsam, hade nära till skratt och härlig humor. 

Tore älskade vår stuga i Storsand, Bjuröklubb som han byggde själv. Han älskade att vara vid havet där alla somrar tillbringades. Han gillade blommor, pyssla i rabatter, plocka bär och svamp.Tore var även en stor djurvän.

Han var en glad och trevlig sällskapsmänniska som gillade dans och musik och gärna goda middagar.

Han fick Alzheimer för nio år sedan, de senaste åren har han bott på Blomman och vi har besökt honom varje vecka.

Så kom den dagen när han inte orkade mer. Den nionde juli satt vi vid hans bädd när han tog sitt sista andetag. Det är med stor sorg och saknad vi nu mist vår älskade snälla make, pappa, morfar och farfar. Personalen på Ömheten gav honom mycket god vård och omsorg.

Han är sörjd av släkt och vänner. 
Familjen  

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!