Margareta Renberg

Margareta Renberg, Arvidsjaur

Margareta Renberg.

Margareta Renberg.

Foto: Privat

Dödsfall2023-05-13 05:00

Vår älskade mamma och mormor har hastigt lämnat oss i en ålder av 76 år. Hon föddes i Gumboda, Kusfors och var yngst i en syskonskara med fyra äldre bröder. Föräldrarna hette Frans och Hedvig Forsgren och familjen flyttade i början av 50-talet till Saltmyran.

Hon gifte sig med sin stora kärlek Sven-Erik Renberg, fick dottern Susann och flyttade till Abborrträsk. Så småningom skilde de sig och hon flyttade till Arvidsjaur, de förblev väldigt goda vänner fram till hans död.

Hon började tidigt arbeta som hembiträde, jobbade några år på Konsum i Abborrträsk och fortsatte sedan inom vården där hon trivdes så bra att hon även jobbade kvar efter sin pension.

Lyckan blev stor när hon blev mormor till Erik som var väldigt värdefull i hennes liv.

Mamma var varm, kärleksfull och omtänksam och hon hade stor omsorg för släkt och vänner. Älskade när hon fick duka upp med mycket mat till sina gäster och gott hembakt fikabröd som hon också ofta delade med sig av. Otaliga är även alla sockar hon stickat och gett bort.

Mamma älskade musik, sjöng ofta och spelade både på orgel och dragspel. Hon var väldigt kreativ och hade alltid nya projekt på gång.

All kärlek och fina minnen finns kvar i våra hjärtan.

Susann och Erik 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!