Dödsfall, Kjell Johansson, Ersmark

Kjell Johansson, Ersmark

Kjell Johansson

Kjell Johansson

Foto: Privat

Dödsfall2020-12-02 05:00

Vår älskade make, pappa, morfar, farfar och svärfar har efter en tids sjukdom lugnt insomnat i hemmet omgiven av sin familj.

Han föddes i Lillkågeträsk 1935, son till Ida och Artur Johanssons, han fick 1939 en bror Börje som avled 1986. Kjell hade sitt första arbete på kalkbruket i Björkdal. Därefter arbetade han i Boliden och Kvistforsen. 1961 fick han sin anställning på Skega i Ersmark och tjänstgjorde där fram till pensioneringen. Sin fru och livskamrat Birgit träffade han 1957, de gifte sig 1962 och bosatte sig i Ersmark 1966 i sitt nybyggda hus. Där växte barnen upp, Maria -1972 och Magnus-1976, där kom också barnbarnen att finna stor trygghet och glädje hos sina mor och farföräldrar.

Efter pensioneringen ägnade Kjell mycket tid åt skogsarbete som låg honom varmt om hjärtat. Hans stora passion var att vistas ute i skog och mark, där älskade han att plocka bär och vistas ute på sina skogsmarker. Ett annat stort fritidsintresse hade Kjell i sitt sommarparadis vid Lidträsket. Där byggde han och hans fru sommarstuga 1964 och detta var den stora samlingspunkten för hela familjen under somrarna.

Han kommer att vara otroligt saknad men vi har många fina och ljusa minnen att tänka tillbaka på, tillsammans med goda vänner och familj.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!