17 januari 2023 21:38
Ishockey

Lejon vann sin hemmamatch – Clemensnäs vann sin bortamatch • Elva olika Skelleftemålskyttar

Lejon vann sin hemmamatch – Clemensnäs vann sin bortamatch • Elva olika SkelleftemålskyttarLejon vann sin hemmamatch – Clemensnäs vann sin bortamatch • Elva olika Skelleftemålskyttar
15 januari 2023 16:07
Ishockey

Vinst och förlust – för AIK i J20 • Stenman kallades in och gjorde tre poäng

Vinst och förlust – för AIK i J20 • Stenman kallades in och gjorde tre poängVinst och förlust – för AIK i J20 • Stenman kallades in och gjorde tre poäng
14 januari 2023 21:32
Innebandy

Topplaget gick inte att rå åt – Gamla Stan under nedflyttningsstrecket

Topplaget gick inte att rå åt – Gamla Stan under nedflyttningsstrecketTopplaget gick inte att rå åt – Gamla Stan under nedflyttningsstrecket
14 januari 2023 21:10
Ishockey

AIK-backen om första målet – och misstaget som kunde kostat: ”Fan – det är aldrig roligt”

AIK-backen om första målet – och misstaget som kunde kostat: ”Fan – det är aldrig roligt”AIK-backen om första målet – och misstaget som kunde kostat: ”Fan – det är aldrig roligt”
14 januari 2023 17:55
Ishockey

TV: Ohlsson efter AIK:s 5–0-seger • Talangen hyllas stort: ”Väldigt imponerad”

TV: Ohlsson efter AIK:s 5–0-seger • Talangen hyllas stort: ”Väldigt imponerad”TV: Ohlsson efter AIK:s 5–0-seger • Talangen hyllas stort: ”Väldigt imponerad”
14 januari 2023 14:57
Liverapportering

Skellefteå AIK vann med 5–0 • Läs liverapporten i efterhand här

Skellefteå AIK vann med 5–0 • Läs liverapporten i efterhand härSkellefteå AIK vann med 5–0 • Läs liverapporten i efterhand här
12 januari 2023 21:54
Ishockey

TV: AIK tillbaka på vinstspåret – Ohlsson tudelad om insatsen • Powerplayspelet fortsätter hacka: ”Operationen lyckades men patienten dog”

TV: AIK tillbaka på vinstspåret – Ohlsson tudelad om insatsen • Powerplayspelet fortsätter hacka: ”Operationen lyckades men patienten dog” TV: AIK tillbaka på vinstspåret – Ohlsson tudelad om insatsen • Powerplayspelet fortsätter hacka: ”Operationen lyckades men patienten dog”
12 januari 2023 18:42

LIVE: Skellefteå AIK vill tillbaka på vinnarspåret – när tabelljumbon är på besök

LIVE: Skellefteå AIK vill tillbaka på vinnarspåret – när tabelljumbon är på besökLIVE: Skellefteå AIK vill tillbaka på vinnarspåret – när tabelljumbon är på besök
11 januari 2023 18:50
Innebandy

Efter guldet och silvret – Skelleftespelarna hemma efter succén: ”Overkligt” • Lindbäck nöjd trots finalförlusten: ”Stolt”

Efter guldet och silvret – Skelleftespelarna hemma efter succén: ”Overkligt” • Lindbäck nöjd trots finalförlusten: ”Stolt”Efter guldet och silvret – Skelleftespelarna hemma efter succén: ”Overkligt” • Lindbäck nöjd trots finalförlusten: ”Stolt”
7 januari 2023 17:43

LIVE: Ny bortamatch för AIK – följ lagets segerjakt i Linköping

LIVE: Ny bortamatch för AIK – följ lagets segerjakt i LinköpingLIVE: Ny bortamatch för AIK – följ lagets segerjakt i Linköping
6 januari 2023 17:04
Ishockey

Tidigare Luleåbusens son var med och sänkte AIK – I J20 Top 10 • Luleå gjorde tvåsiffrigt med mål

Tidigare Luleåbusens son var med och sänkte AIK – I J20 Top 10 • Luleå gjorde tvåsiffrigt med målTidigare Luleåbusens son var med och sänkte AIK – I J20 Top 10 • Luleå gjorde tvåsiffrigt med mål
6 januari 2023 15:47
Ishockey

Ohlsson ger senaste nytt inför Linköping borta – så är statusen med Söderström • Tankarna kring Mascherin

Ohlsson ger senaste nytt inför Linköping borta – så är statusen med Söderström • Tankarna kring MascherinOhlsson ger senaste nytt inför Linköping borta – så är statusen med Söderström • Tankarna kring Mascherin
5 januari 2023 18:42

LIVE: Nu kan AIK bli ensam med mäktiga rekordet – följ bortamatchen mot Oskarshamn

LIVE: Nu kan AIK bli ensam med mäktiga rekordet – följ bortamatchen mot OskarshamnLIVE: Nu kan AIK bli ensam med mäktiga rekordet – följ bortamatchen mot Oskarshamn
3 januari 2023 21:48
Ishockey

TV: Tidigare AIK-tränaren med hyllning till AIK: "En övermäktig motståndare – det bästa laget vi mött"

TV: Tidigare AIK-tränaren med hyllning till AIK: "En övermäktig motståndare – det bästa laget vi mött" TV: Tidigare AIK-tränaren med hyllning till AIK: "En övermäktig motståndare – det bästa laget vi mött"
3 januari 2023 18:43

AIK tangerar SHL-rekordet – besegrade HV71 komfortabelt • Så var matchen minut för minut

AIK tangerar SHL-rekordet – besegrade HV71 komfortabelt • Så var matchen minut för minutAIK tangerar SHL-rekordet – besegrade HV71 komfortabelt • Så var matchen minut för minut
3 januari 2023 07:30
Ishockey

AIK har 15 raka SHL-segrar – efter att Wingerli fått spela center igen: ”Det har gått bra än så länge”

AIK har 15 raka SHL-segrar – efter att Wingerli fått spela center igen: ”Det har gått bra än så länge”AIK har 15 raka SHL-segrar – efter att Wingerli fått spela center igen: ”Det har gått bra än så länge”
2 januari 2023 20:30
Fotboll

Fyra kontrakt påskrivna – för Myckle IK: ”Försöker förändra kulturen”

Fyra kontrakt påskrivna – för Myckle IK: ”Försöker förändra kulturen”Fyra kontrakt påskrivna – för Myckle IK: ”Försöker förändra kulturen”
30 december 2022 22:35
Ishockey

TV: Falk efter AIK:s seger – och Granbergs matchstraff: ”Kan vara en femma” • Luletränaren hyllar AIK

TV: Falk efter AIK:s seger – och Granbergs matchstraff: ”Kan vara en femma” • Luletränaren hyllar AIKTV: Falk efter AIK:s seger – och Granbergs matchstraff: ”Kan vara en femma” • Luletränaren hyllar AIK
30 december 2022 22:21
Ishockey

AIK tog 15:e raka – efter Huggs straffmål: ”Fantastiskt”

AIK tog 15:e raka – efter Huggs straffmål: ”Fantastiskt”AIK tog 15:e raka – efter Huggs straffmål: ”Fantastiskt”
30 december 2022 18:43

AIK straffade Luleå – igen • Söderström och Hugg hjältar i femtonde raka – så var matchen minut för minut

AIK straffade Luleå – igen • Söderström och Hugg hjältar i femtonde raka – så var matchen minut för minutAIK straffade Luleå – igen • Söderström och Hugg hjältar i femtonde raka – så var matchen minut för minut