Efter skottet i huvudet – AIK-forwardens  besked: ”Jag mår bra”Efter skottet i huvudet – AIK-forwardens  besked: ”Jag mår bra”
27 mars 2019 22:05
Sport

Tommy Samuelsson efter förlusten: ”I andra perioden gör vi allt utom mål”

Tommy Samuelsson efter förlusten: ”I andra perioden gör vi allt utom mål”Tommy Samuelsson efter förlusten: ”I andra perioden gör vi allt utom mål”
27 mars 2019 18:45
Sport

Kvartsfinal 3: Skellefteå AIK föll borta mot Djurgården

26 mars 2019 19:24
ISHOCKEY

Förre AIK-målvakten lämnar Sverige – klar för finsk klubb

Förre AIK-målvakten lämnar Sverige – klar för finsk klubbFörre AIK-målvakten lämnar Sverige – klar för finsk klubb
25 mars 2019 22:32
Sport

AIK-tränaren om de omdiskuterade situationerna: ”Jag lägger ingen fokus på det”

AIK-tränaren om de omdiskuterade situationerna: ”Jag lägger ingen fokus på det”AIK-tränaren om de omdiskuterade situationerna: ”Jag lägger ingen fokus på det”

Sport

Nilsson inför kvalet: "Är riktigt laddade"

Nilsson inför kvalet: "Är riktigt laddade"Nilsson inför kvalet: "Är riktigt laddade"

AIK tillbaka i träning – så formerar de laget

AIK tillbaka i träning – så formerar de lagetAIK tillbaka i träning – så formerar de laget
21 mars 2019 10:23
ISHOCKEY

Målsuccén fortsätter för AIK:s guldhjälte

Målsuccén fortsätter för AIK:s guldhjälteMålsuccén fortsätter för AIK:s guldhjälte

Palm: "En dröm som går i uppfyllelse"

Palm: "En dröm som går i uppfyllelse"Palm: "En dröm som går i uppfyllelse"
20 mars 2019 10:59
ISHOCKEY

<strong id="strong-b4f71a2cee7a8467fb21bc56574cc06e" xmlns="http://www.infomaker.se/idf/1.0">TV:</strong> Otäck smäll på Oskar – när Larssons Edmonton utklassades

<strong id="strong-b4f71a2cee7a8467fb21bc56574cc06e" xmlns="http://www.infomaker.se/idf/1.0">TV:</strong> Otäck smäll på Oskar – när Larssons Edmonton utklassades<strong id="strong-b4f71a2cee7a8467fb21bc56574cc06e" xmlns="http://www.infomaker.se/idf/1.0">TV:</strong> Otäck smäll på Oskar – när Larssons Edmonton utklassades

AIK:s motståndare i slutspelet får pris som SHL:s mest värdefulla spelare

AIK:s motståndare i slutspelet får pris som SHL:s mest värdefulla spelareAIK:s motståndare i slutspelet får pris som SHL:s mest värdefulla spelare
17 mars 2019 15:35
Sport

Säsongen över för AIK:s J20 efter dubbla förluster

Säsongen över för AIK:s J20 efter dubbla förlusterSäsongen över för AIK:s J20 efter dubbla förluster
17 mars 2019 14:37