Nu kan du hylla din egen vardagshjälte på norran.se

Malin Christoffersson, chefredaktör och ansvarig utgivare på Norran, och Karin Israelsson, familjeredaktör/reporter, ser fram emot nya satsningen.
Malin Christoffersson, chefredaktör och ansvarig utgivare på Norran, och Karin Israelsson, familjeredaktör/reporter, ser fram emot nya satsningen.

Har grannen hjälpt till med snöskottning? Mormor passat barnen? Busschauffören varit extra vänlig eller du kanske har en god vän som hjälpt till med hundrastning? Nu kan du hylla den eller de som förtjänar det där lilla extra på norran.se.

Skellefteå 1 november 2023 07:00

Den 1 november lanseras nämligen Dagens applåd, ett nytt sätt att hylla vardagshjältar på norran.se. De förtjänar att synas lite extra, eller hur? Det kan vara någon som gjort skillnad i stort eller smått för just dig och som du vill lyfta. Ta chansen att ge den där personen en hyllning.

undefined
Norrans läsare kommer att kunna hylla sina hjältar även digitalt från och med 1 november.

– Sedan tidigare har vi Dagens Ros men dessa publiceras bara i tidningen och eftersom vi har allt fler digitala läsare känns det viktigt att även låta våra läsare hylla sina hjältar digitalt. Därför startar vi Dagens applåd, säger Malin Christoffersson, chefredaktör och ansvarig utgivare på Norran. 

– Det finns så många fina insatser som görs varje dag och så många som är värda att hyllas. Vi hoppas att detta ska vara en satsning som sprider ljus i tillvaron.

Det kostar ingenting att ladda upp en hälsning och det krävs endast ett par enkla handgrepp, oavsett om du sitter vid din dator, har läsplatta eller mobilen till hands. Följ bara instruktionen i inlägget. Du kommer även att kunna ladda upp en bild om du vill det. 

Alla inlägg kommer att granskas innan publicering och vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som bryter mot de publicistiska reglerna. Applåderna kommer endast att publiceras på norran.se i artikeln Dagens applåd.
 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa