Mera

Friskare med populÀra luftrenaren Ozoneair Purify

Sverige

Friskare med populÀra luftrenaren Ozoneair Purify

Upp till 500 kr rabatt och fri frakt!

FramgÄngarna för norrlÀndska företaget Ozoneairs storsÀljande luftrenare fortsÀtter. Nyligen utsÄgs Ozoneair Purify 60 till bÀsta luftrenare av tidningen Villalivet.
– "Ozoneair Purify 60 utmĂ€rkte sig i alla kategorier och stack ut som en överlĂ€gsen luftrenare. Vad gĂ€ller lĂ„g ljudnivĂ„, omrĂ„destĂ€ckning, luftreningskapacitet och förbrukningsvaror Ă€r denna bĂ€ttre Ă€n samtliga de andra luftrenarna i vĂ„r testgrupp," skriver Villalivet efter sitt test av sju av de bĂ€st sĂ€ljande luftrenarna pĂ„ den svenska marknaden.

Ozoneair purify har fĂ„tt mĂ„nga goda recensioner och blev sĂ„ populĂ€r att den sĂ„lde slut. Nu finns de Ă„ter i lager och passa pĂ„ för du som Ă€r prenumerant handlar den till MERA-pris i vĂ„r shop. VĂ€lj mellan tre olika storlekar. 

MERA-pris: frÄn 4340 kr , 500 kr rabatt för prenumeranter


Ozoneair
Ozoneair Àr ett norrlÀndskt teknikföretag med huvudkontoret i LuleÄ. Med innovativ teknik och i nÀra samarbete med LuleÄ Tekniska Universitet och EU:s innovationsfond utvecklades Purify, Sveriges bÀst sÀljande luftrenare.

Ozoneairs info om luftrenare och Purify
Vanliga luftrenare Ă€r som stora dammsugare – de fĂ„ngar fortfarande föroreningar i filter. Men med Purify förstör du föroreningarna helt och hĂ„llet. Dygnet-runt-maskinen jobbar aktivt, ljudlöst och energisnĂ„lt. Syftet? Att ge dig ett hĂ€lsosammare hem pĂ„ autopilot. Purify skyddar dig och dina nĂ€rmaste, medan du fortsĂ€tter med din vardag.

SÄ hÀr gÄr det till:
1. Inuti Purify. De minsta partiklarna och gaserna, som passerar genom produktens unika reningskammare, elimineras direkt.
2. Utanför Purify. Den renande restprodukten Oxyplasma utsöndras. Nu behandlas alla utrymmen och ytor som traditionella luftrenare inte kommer Ät. Plasmat Àr en kombination av elektroner, joner och laddade partiklar.
3. I hela utrymmet. Nu kan du andas friskare och sova tryggare – utan allergener, kemikalier och dĂ„lig lukt i hemmet. Purify jobbar aktivt, och drar mindre energi Ă€n en glödlampa.
 

Vad Àr en luftrenare?
En luftrenare tar bort dĂ„lig lukt, skadliga partiklar och allergener frĂ„n luften samt skapar ett bĂ€ttre inomhusklimat i hemmet. MĂ„nga upplever besvĂ€r orsakat av den luft vi andas in dagligen. Detta beror pĂ„ att vĂ„r inomhusluft innehĂ„ller föroreningar, skadliga partiklar och allergener. Dessa föroreningar och partiklar kan ge diverse besvĂ€rliga symtom. I Norden, speciellt under vintern, spenderar vi mycket tid inomhus. DĂ„ kan det vara vĂ€rt att investera i en luftrenare för att fĂ„ en bĂ€ttre luft att andas in. Att ha en luftrenare hemma Ă€r dock fördelaktigt Ă„ret om. 

Hur fungerar en luftrenare?
En luftrenare renar luften. Detta sker genom att luftrenaren hĂ€mtar luft frĂ„n rummet och lĂ„ter luften passera genom filter dĂ€r partiklarna i luften fastnar. Luften som sedan kommer ut pĂ„ andra sidan Ă€r renad frĂ„n dessa partiklar. En luftrenare eliminerar partiklar som exempelvis damm, pollen, mögelsporer och hĂ„r frĂ„n katt, hund och andra husdjur. Luftrenare kan eliminera Ă€nnu fler partiklar frĂ„n luften Ă€n sĂ„. 

Att anvĂ€nda en luftrenare Ă€r enkelt. Du kopplar i den i ett eluttag, ser till att filtren Ă€r pĂ„ plats och sedan lĂ„ter den göra sitt jobb. Det finns olika storlekar och ljudnivĂ„ pĂ„ luftrenare, för att passa just dina behov. 

Fördelar med att anvĂ€nda en luftrenare 

En luftrenare gör luften i hemmet ren, luktfri och allergenfri. Detta gör att du kan andas bĂ€ttre, luftvĂ€gsbesvĂ€r minskar och du fĂ„r en bĂ€ttre levnadskvalitĂ© i ditt hem. 

För de med allergier som pollen- eller pĂ€lsallergi kan en luftrenare vara fördelaktigt dĂ„ det lindrar besvĂ€ren genom att ta bort allergerna och pĂ€lshĂ„ret i luften. AllergibesvĂ€r kan bli vĂ€rre inomhus dĂ„ partiklarna samlas och koncentrationen av allergener blir högre. DĂ„ kan en luftrenare vara till hjĂ€lp. 

En ren luft bidrar Ă€ven till att det blir lĂ€ttare att andas vilket kan leda till att man fĂ„r en bĂ€ttre sömn. Är du nĂ„gon med sömnsvĂ„righeter kan det vara vĂ€rt att testa en luftrenare. Placera den dĂ„ i sovrummet och njut av en frisk och ren luft utan föroreningar nĂ€r du ska sova. 

NĂ€r man Ă€r förkyld kan det ocksĂ„ vara bra att ha en luftrenare. Med en ren luft blir det som sagt lĂ€ttare att andas, och förkylningsbesvĂ€r kan minska. Dessutom Ă€r god sömn viktigt för tillfrisknande efter sjukdom, vilket en luftrenare kan hjĂ€lpa till med. 

Med reservation för felskrivning, slutförsÀljning och eventuella förÀndringar.