Resa

21 oktober 2011 14:11

Hlavac och Hlinka spelar som sagt i morgon. Den första matchen för året med Linköping. Såg hur det skulle gå till att få spelarna på plats i Skellefteå på Correns hockeyblogg.

En Linköpingsbil med tre personer åker tydligen ned till Tjeckien för att på säkraste sätt forsla Jan Hlavacs grejer till Linköping. 236 mil tur och retur.

För Hlavac själv är det följande som gäller match med Kladno mot Brno i kväll. Flyg från Prag till Köpenhamn. Tåg från Köpenhamn till Linköping lördag morgon. Flyg med laget till Skellefteå runt lunch.

Jaroslav Hlinka hade match med Plzen mot Sparta Prag torsdag kväll. Sedan tar med sig sin pappa som medchaufför och sätter sig i bilen norrut mot Linköping fredag. Ankomst natt till lördag. Flyg med laget till Skellefteå runt lunch.

Bra uppladdning någon?

ooo

Apropå resor. "The Holloways" hade det värre med resor. 24 timmar tog det allt som allt från Wapella till Skellefteå. Jag tog ett litet snack med George II efter träningen idag också. Han sa att kvinnorna var och shoppade i affärer på stan. Tydligen finns det inga affärer i Wapella, utan man kör två timmar till den största staden i närheten, Virginia. Sedan berättade han att det inte fanns så mycket i Wapella överhuvudtaget och drog till med ett skönt skämt också.

- Vi bor ju på en stor slätt. Det finns inga berg i Saskatchewan. Man brukar säga att om man har en hund som rymmer från gården så kan man se honom rymma i tre miles. Det stämmer, säger han och skrattar.

// David E

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa