Skellefteå IBS

19 november 2023 15:11
Innebandy

Skellefteå IBS ny serieledare efter seger

Skellefteå IBS ny serieledare efter segerSkellefteå IBS ny serieledare efter seger
11 november 2023 16:09
Innebandy

Äntligen poäng för Skellefteå mot Umeå Västra IBK

Äntligen poäng för Skellefteå mot Umeå Västra IBKÄntligen poäng för Skellefteå mot Umeå Västra IBK

Var på väg mot superskräll – släppte in sju mål på 13 minuter

Var på väg mot superskräll – släppte in sju mål på 13 minuterVar på väg mot superskräll – släppte in sju mål på 13 minuter
Skellefteå IBS kollapsade i andra periodenFortsatt utan seger i division I
3 november 2023 21:06
Innebandy

Storseger för Röbäck - 8-2 mot Skellefteå

Storseger för Röbäck - 8-2 mot SkellefteåStorseger för Röbäck - 8-2 mot Skellefteå
21 oktober 2023 21:09
Innebandy

Skellefteå IBS vann seriefinalen – och Moröbacke blev krossade

Skellefteå IBS vann seriefinalen – och Moröbacke blev krossadeSkellefteå IBS vann seriefinalen – och Moröbacke blev krossade
Så gick lördagens möten i division II
21 oktober 2023 14:28
Innebandy

Jämn första period – sedan körde serieledarna över Skellefteå IBS

Jämn första period – sedan körde serieledarna över Skellefteå IBSJämn första period – sedan körde serieledarna över Skellefteå IBS
Umeå Västra bortaslog IBS i division IDe gjorde Skelleftelagets mål
15 oktober 2023 16:31
Innebandy

Mardrömshelg för Skelleftelaget – släppte in 21 mål

Mardrömshelg för Skelleftelaget – släppte in 21 målMardrömshelg för Skelleftelaget – släppte in 21 mål
Skellefteå IBS och Moröbacke föll på bortaplan
15 oktober 2023 16:13
Innebandy

Lindbergs dubbel räckte inte – Skellefteå IBS föll på bortaplan

Lindbergs dubbel räckte inte – Skellefteå IBS föll på bortaplanLindbergs dubbel räckte inte – Skellefteå IBS föll på bortaplan
Gjorde fem mål – men föll stort ändå
11 oktober 2023 22:22
Innebandy

Skellefteå IBS krossade Morö Backe – i säsongens första derby

Skellefteå IBS krossade Morö Backe – i säsongens första derbySkellefteå IBS krossade Morö Backe – i säsongens första derby
Bill Hedqvist med tre målDe stod för matchens 18 mål
8 oktober 2023 17:39
Innebandy

Hedqvist gjorde fyra mål när IBS vann stort

Hedqvist gjorde fyra mål när IBS vann stortHedqvist gjorde fyra mål när IBS vann stort
1 oktober 2023 19:00
Innebandy

Lindfors räddade Skellefteå IBS – gjorde två mål i sista perioden

Lindfors räddade Skellefteå IBS – gjorde två mål i sista periodenLindfors räddade Skellefteå IBS – gjorde två mål i sista perioden
En poäng till IBS – i division I-premiären De gjorde lagets mål
1 oktober 2023 18:30
Innebandy

Skellefteå IBS startade säsongen starkt – vann stort på bortaplan

Skellefteå IBS startade säsongen starkt – vann stort på bortaplanSkellefteå IBS startade säsongen starkt – vann stort på bortaplan
Vann stort på bortaplan i premiären av division IIDe gjorde målen
25 september 2023 22:12
Innebandy

Skellefteå IBS höll nollan halva matchen – Gamla Stan för svårt

Skellefteå IBS höll nollan halva matchen – Gamla Stan för svårtSkellefteå IBS höll nollan halva matchen – Gamla Stan för svårt
3 september 2023 19:30
Innebandy

Jättedramat under cupen – satt fast i över en timme

Jättedramat under cupen – satt fast i över en timmeJättedramat under cupen – satt fast i över en timme
IBK:s lagkapten med i hissen: ”Åkte en bit och bara stannade”Så gick Scandic cup
5 mars 2023 11:03
Innebandy

Damettan: Tuff helg för Gamla Stan och Skellefteå IBS

Damettan: Tuff helg för Gamla Stan och Skellefteå IBS Damettan: Tuff helg för Gamla Stan och Skellefteå IBS
26 februari 2023 13:15
Innebandy

Division II: Galen målshow när Rönnskär vände och vann

Division II: Galen målshow när Rönnskär vände och vannDivision II: Galen målshow när Rönnskär vände och vann
24 februari 2023 10:34
Innebandy

Moröbacke vann bottenmötet – gick ifrån och höll undan

Moröbacke vann bottenmötet – gick ifrån och höll undanMoröbacke vann bottenmötet – gick ifrån och höll undan