AIK-backen rasar mot Luleåklacken: ”Pinsamt dåligt”

Jimmie Ericssons säsong är över. Men i samband med att Skellefteforwarden hjälptes av isen skrek Luleåklacken "filmare". Det får lagkamraten Jonathan Pudas att rasa över bortafansens agerande, rapporterar Norrbottens Media.

21 februari 2019 23:08

Det var i slutet av tredje perioden som Jimmie Ericsson försökte resa upp efter en tackling i offensiv men föll ihop direkt. Skellefteåspelaren blev liggandes och fick hjälpas av isen.

Efter matchen konstaterades det från Skellefteås laglägare att han förts till sjukhus och att man redan bekräftat att hälsenan skurits av.

Därmed är säsongen över för 38-åringen. Lagkamraten Jonathan Pudas är bedrövad över skadan.

– Det går nog inte att beskriva hur tungt tapp... Det är fruktansvärt tungt. Det är en av, om inte ligans bästa ledare på isen så det blir ett tomrum som vi andra måste steppa upp och fylla. Det blir svårt.

I samband med skadan skanderade Luleåklacken "filmare" från bortaläktarens ståplats och det är något som får Jonathan Pudas att rasa över bortafansen agerande.

– Jag tycker det är pinsamt dåligt när man ser att någon får hjälp av isen. När man ser att det är riktigt illa och fortsätter skrika. Det är inte alls bra. Det är så men det är bara försöka att skita i det, säger backen.

Norrbottens Media har sökt representanter från Luleåfans.

Martin Hallén Almroth/ Norrbottens Media

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa