Allsvenska stjärnan kopplas ihop med Skellefteå AIK

24-årige Riley Woods öser in poäng i hockeyallsvenskan. Nu avslöjar Allehanda att Modos forwardsstjärna jagas av Skellefteå AIK.

Modos Riley Woods jagas av Skellefteå AIK.

Modos Riley Woods jagas av Skellefteå AIK.

Foto: Tobias Sterner

Ishockey2022-11-03 14:42

Redan förra säsongen var Woods en av allsvenskans bästa forwards och landade till sist på 49 poäng, vara 26 mål, på 52 matcher i Modotröjan.

24-åringen blev trots framgången kvar i Örnsköldsvik. Nu, efter 17 (7+10) poäng på 14 matcher, pekar det mesta på att Woods tar klivet upp till SHL nästa säsong.

– Självklart är planen att han ska spela i SHL på ett eller annat sätt nästa säsong, säger agenten Martin Nilsson till allehanda.se

Ett flertalet klubbar ska vara på jakt efter den vänsterfattade forwardens underskrift inför nästa säsong.

Enligt Allehanda ska Skellefteå AIK ligga långt fram i ledet. GM Erik Forssell ska dessutom ha varit på plats i Örnsköldsvik för att spana extra noga på Woods.


Woods är dock en eventuell värvning för framtiden. Här och nu sitter många AIK-fans och väntar på att nästa nyförvärv för den här säsongen ska presenteras. 

Som det tidigare skrivits om – och som även Norran har uppgifter på – pekar allt på att Adam Mascherin blir nästa spelare in. Om inget oförutsett händer lär han presenteras inom en vecka. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!