Norran TV-sänder utanför arenan

Utanför Skellefteå Kraft Arena kommer Norrans livesändning att äga rum, med fokus på att publiken välkomnas tillbaka.
Utanför Skellefteå Kraft Arena kommer Norrans livesändning att äga rum, med fokus på att publiken välkomnas tillbaka.

I kväll välkomnas publiken tillbaka till Skellefteå Kraft Arena. I samband med det livesänder vi på plats utanför arenan. ”Vi kommer bjuda på spännande gäster”, säger Norrans sportchef Arvid Marklund.

Ishockey 30 september 2021 08:30

Se livesändningen på vår Facebook-sida här: 

Det är spännande tider nu när samhället slår upp sina portar efter cirka 18 månader med en pandemi, som lett till hårda restrektioner och tomma läktare.

Under onsdagen välkomnades publiken tillbaka fullt ut till arenorna runt om i landet. I kväll är det Skellefteå AIK:s tur, när Färjestad gästar för en på förhand oviss match i SHL.

Vi på Norran kommer i och med det bjuda på en livesändning för våra prenumeranter. En TV-sändning som kommer starta 18.00 och håller till strax utanför Skellefteå Kraft Arena.

– Det kommer vara en sändning i glädjens tecken då många längtat efter den här dagen att återigen gå och se livesport i allmänhet, och AIK i synnerhet. Men vi kommer även belysa det faktum att det finns en viss oro kvar i vårt samhälle, att vissa tycker det är för tidigt att skippa restrektionerna helt, säger Arvid Marklund.
 

En del kända, men även okända ansikten kommer dyka upp i rutan.

– Skellefteå AIK:s försäljnings- och marknadschef Håkan Billing en av gästerna i sändningen, och Håkan kommer ge sina tankar om att publiken får komma tillbaka, men även den sista prognosen för antalet biljetter som sålt till matchen, säger Arvid Marklund och fortsätter:

– Fler gäster kommer också dyka upp där vi bland annat ska prata med publik på plats.

FAKTA

Norrans sändning:

När: Ikväll torsdag kl 18.00.

Var: Utanför Skellefteå Kraft Arenan.

Sänds: På norran.se.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa