Skellefteå hade en riktig målfest när man besegrade Sunderby hemma i Skellefteå Kraft Arena i J18 Regional norr herr i ishockey.

Skellefteå AIK vann mot Sunderby SK

Ishockey2024-10-22 21:15

Skellefteå vann med hela 10-2 (6-0, 3-1, 1-1).

Segern var Skellefteås nionde på de senaste tio matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

I matchen var det Skellefteå som var vassast och ryckte åt sig ledningen med 6-0 genom två mål av Hjalmar Morén Holmström, ett mål av Isak Bjuhr, ett mål av Otto Johansson, ett mål av Malte Olofsson och ett mål av Douglas Johnsson. Skellefteå var långt ifrån nöjt där. Även i andra perioden var det hemmalaget som var starkast. Laget vann perioden med 3-1 och ställningen efter två perioder var 9-1.

Tredje perioden slutade 1-1 och Skellefteå vann matchen med 10-2.

Manne Nyström gjorde ett mål för Skellefteå och två målgivande passningar.

Skellefteå tar sig an Clemensnäs i nästa match hemma fredag 25 oktober 19.00. Sunderby möter Björklöven hemma lördag 26 oktober 11.30.