Seger för Skellefteå mot Bremerhaven

Skellefteå vann med 3-2 (1-0, 1-0, 0-2, 1-0) efter förlängning i CHL herr på hemmaplan mot Bremerhaven på tisdagen.

Skellefteå AIK vann mot Pinguins Bremerhaven

Ishockey2024-10-15 21:29

Valter Lindberg blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål 2.37 in i förlängningen.

Skellefteå tog ledningen efter 12.51, genom Andreas Johnsson assisterad av Oskar Vuollet och Axel Sandin Pellikka. Efter 17.32 i andra perioden slog Oscar Lindberg till, på pass av Jonathan Johnson och Pontus Johansson och gjorde 2-0. 6.03 in i tredje perioden nätade Bremerhavens Matthew Abt framspelad av Dominik Uher och reducerade för Bremerhaven.

Efter 9.33 slog Ziga Jeglic till framspelad av Jan Urbas och Nicholas B Jensen och kvitterade för Bremerhaven.

I förlängningen tog det 2.37 innan Skellefteå avgjorde till 3-2. Stor matchhjälte blev Valter Lindberg, på pass av Pontus Johansson och Pär Lindholm.