Norran tv-sänder avslutningen av SDHL-kvalet

I helgen ska allt avgöras i SDHL-kvalet. Då står det klart att Norran TV-sänder den avslutande dramatiken på plats i Stockholm. ”Det känns fantastiskt roligt”, säger Arvid Marklund, sportchef på Norran.

Line Grahn jublar efter avgörandet i första matchen. När SDHL-kvalet nu ska avgöras i helgen TV-sänder Norran matchen/matcherna.

Line Grahn jublar efter avgörandet i första matchen. När SDHL-kvalet nu ska avgöras i helgen TV-sänder Norran matchen/matcherna.

Foto: Jörgen Bergkvist

Ishockey2024-03-08 09:35

Efter onsdagens 2–1-seger, på hemmaplan i förlängning och inför rekordpublik (2 649 åskådare), reser Skellefteå AIK till Stockholm med matchboll i det avgörande SDHL-kvalet, som spelas i bäst av tre matcher.

På lördag klockan 15.30 har laget således chans att säkra ett avancemang mot AIK, som slutade sist i SDHL den här säsongen.

En match som Norran dessutom kommer att TV-sända:

– Det känns fantastiskt roligt att vi kan erbjuda våra läsare att se den dramatiska avslutningen av SDHL-kvalet. Det är säsongens viktigaste match/matcher för Skellefteå AIK vilket gör det extra kul att vi lyckats skaffa rättigheter till när allt ska avgöras i Stockholm, säger Arvid Marklund, sportchef på Norran.

Blir det en avgörande tredje match på söndag (starttid 15.30) kommer även den att sändas på norran.se.

– Vi satsar rejält med egen kommentator samtidigt som vi givetvis är på plats och kommer vara så nära Skellefteå AIK som det är möjligt under hela helgen. Allt för att spetsa vår bevakning nu när allt ska avgöras, säger Arvid Marklund.
 

DIREKTSÄNDNING: Här hittar ni TV-sändningen för lördagens match.

FAKTA

Avgörande SDHL-kvalet

Lördag 15.30: AIK–Skellefteå AIK (match 2 av 3).

Söndag 15.30: AIK–Skellefteå AIK (match 3 av 3 – spelas endast om det krävs en tredje match).

Fotnot: Skellefteå AIK leder med 1–0 i matcher och resterande matcher i serien sända på norran.se. För att se matchen krävs ett Premium Digital-abonnemang. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!