Lucas Nilsson het när Burträsk vann

Hemmalaget Burträsk vann mot Lejon i HockeyTvåan norra B herr. 7-3 (3-2, 2-0, 2-1) slutade tisdagens match.

Burträsk HC vann mot Lejon

Ishockey2024-10-08 21:56

I första perioden var det Burträsk som dominerade. Laget vann perioden med 3-2.

I andra perioden var Burträsk starkast och gick från 3-2 till 5-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av Melvin Schönfeldt och Anton Holmberg. Burträsk gjorde två snabba mål i tredje perioden och gick från 5-2 till 7-2, båda målen av Lucas Nilsson, vilket avgjorde matchen.

Hugo Mikaelsson reducerade förvisso, men närmare än 7-3 kom inte Lejon. Burträsk tog därmed en säker seger.

Anton Holmberg gjorde ett mål för Burträsk och spelade dessutom fram till två mål och Lucas Nilsson stod för två mål och ett assist.

När lagen möttes senast slutade det med seger för Lejon med 4-3.

Burträsk möter LN 91 i nästa match borta fredag 11 oktober 19.30. Lejon möter samma dag Teg hemma.