Gamla spelarna sänkte Gamla Stan

Gamla Stan förlorade lördagens träningsmatch mot Wibax Piteå med 8–2, efter fem mål av tidigare Gamla Stan-spelare. "Det är den typen av spets som vi saknar idag", säger Gamla Stan-tränaren Pontus Nilsson.

24 augusti 2019 18:17

En bit in i den andra perioden var ställningen 2–2 i Balderhallen. Då ryckte Wibax Piteå ifrån och vann till slut komfortabelt, 8–2.

– Trots förlusten gör vi en betydligt bättre match än senast vi möttes. Vi är någon kasse närmare och spelmässigt var vi med från början. Vi är mycket aktivare i försvaret och är tajtare mellan våra lagdelar.

Det var när Wibax Piteå bytte in sina mer etablerade spelare som det rann iväg målmässigt, bland annat efter fem mål från gamla Gamla Stan-spelare.

– Det är den typen av spets som vi saknar idag, säger Nilsson som efter matchen ville berömma målvakten Hampus Brandt och Hampus Stål, som gjorde sin blott andra match i A-laget.

Närmast för Gamla Stan väntar seriekollegan Luleå kommande helg och därefter är det Scandic Cup innan serien drar igång i slutet på september.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Erik Grahn Lundgren

Ämnen du kan följa