Elin Hultman klar för Gamla Stan: ”Starkt lag på gång”

Gamla Stan fortsätter att förstärka truppen. Senaste kontraktet är signerat av poängspelaren Elin Hultman, 19. ”Jag har stora förväntningar på den kommande säsongen”, säger Elin.

Elin Hultman, i mitten, stannar i Skellefteå nästa säsong.

Elin Hultman, i mitten, stannar i Skellefteå nästa säsong.

Foto: Arkivbild

Innebandy2021-04-27 08:30

Kågedalens Elin Hultman, som svarade för 31 poäng på 21 matcher under sin första säsong i allsvenskan, hade några anbud att ta ställning till inför den kommande säsongen.

Efter en tids funderande har forwarden bestämt sig för att stanna i stan och då blir det spel med Gamla Stan i division I.

– Jag har haft anbud från klubbar högre upp i seriesystemet och det har absolut varit av intresse. Men har efter överväganden landat i beslutet att stanna i Skellefteå ett år till i alla fall, säger hon.

Under den korta säsongen som gick brottades Elin med en del skadeproblem så hon är sugen på att få spela fullt ut igen.

– Då jag haft problem med lite småskador den senaste säsongen så känns det roligt att äntligen få spela igen, säger Elin Hultman.

Efter att Kågedalen tackat nej till fortsatt spel i allsvenskan så är Elin den sjunde Kaif-spelaren som valt att skriva på för Gamla Stan.

– Jag känner många spelare i Gamla Stan sedan innan då jag spelat JAS med dem tidigare år och självklart är det roligt att så många från Kaif också valt att skriva på, säger Elin Hultman och fortsätter:

– Gamla Stan är en seriös förening med tydliga mål och det finns verkligen förutsättningar att bli en bättre innebandyspelare. Det känns som att vi har ett starkt lag på gång och jag kommer fortsätta att utvecklas trots att det är en division lägre.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!