Sjögren förlänger med Skellefteå IBK

Lagbygget fortsätter i Skellefteå IBK. Ytterligare tre spelare har förlängt med klubben, bland annat Tim Sjögren som anslöt till laget förra säsongen. "Han känns som en väldigt viktig pusselbit", säger sportchefen Peter Hartman.

Tim Sjögren är klar för en fortsättning i Skellefteå IBK.

Tim Sjögren är klar för en fortsättning i Skellefteå IBK.

Foto: Arkivbild/Fotomontage

Innebandy2021-05-25 21:00

Inför förra säsongen klev Tim Sjögren, poängkung i Moröbacke, till Skellefteå IBK. Säsongen blev kort, och det hann inte bli några mål för Sjögren i den nya klubben. Men nu är han klar för ytterligare en säsong med IBK.

– Han är en riktigt vass målskytt, och det känns jättekul att han vill fortsätta nu och köra ett år till med de målsättningar vi har satt upp. Han känns som en väldigt viktig pusselbit, säger sportchefen Peter Hartman.

Dessutom är både Lucas Holmlund och William Hallin, båda födda 2002, klara för en fortsättning. Båda spelarna kommer från egna led och spelade med A-laget i divison II under säsongen 2019/2020. Holmlund gjorde tre matcher i division I under den senaste säsongen, där han stod för ett mål, medan Hallin endast hann spela en träningsmatch.

– Det är två unga killar som har grymt stor potential. De har varit med oss något år, och det är jättekul att de har valt att fortsätta, säger Hartman.

Sedan tidigare är bland annat stortalangen Carl From och trotjänaren Robert Holmberg klara för en fortsättning, samtidigt som flera unga talanger har skrivit på.

– Det känns bra. Flera pusselbitar börjar falla på plats nu, avslutar Hartman.

FAKTA

Tim Sjögren

Ålder: 31

Lucas Holmlund

Ålder: 19

William Hallin

Ålder: 19

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!