Fler meriterade namn klara för Renbergsvattnet

Förra veckan presenterades Hannes Wikberg som ny spelare i Renbergsvattnet. Nu står det klart att även Rasmus Sundberg och Patrik "Palle" Johansson skrivit på för klubben, som nu vuxit ut till en av utmanarna om seriesegern.

Rasmus Sundberg, ny i Renbergsvattnet.

Rasmus Sundberg, ny i Renbergsvattnet.

Foto: Erik Grahn Lundgren

Fotboll2021-06-01 08:30

Kaif-produkten Rasmus Sundberg kommer närmast från spel i Morön BK, innan dess tillhörde han Skellefteå FF. Nu blir det spel i "Renbergs".

– Det var ett svårt beslut men tiden räckte inte till helt enkelt. Därför valde jag att gå ner till division IV, säger 22-åringen, innan han fortsätter:

– Jag valde "Renbergs" av många anledningar. Jag pratade med tidigare lagkamraterna Hannes Wikberg, Oliver Holmberg och David Wiklund om laget och kände att det skulle passa mig bra. Sedan är Olle en otroligt klok och bra tränare som delar mina tankar om fotboll.

Vad tänker du inför säsongen?

– Jag ser fram emot en rolig säsong och att få möta Mattias "Fajje" Lindgren (tränare i Myckle IK) i sommar, säger han med ett leende.

Tränaren Olle Berggren är mycket nöjd över att Sundberg och Johansson förstärker truppen inför den stundande seriepremiären.

– Det märks att Rasmus har spelat på högre nivå och självklart är vi extremt nöjda över att han valde spel i Renbergsvattnet. Rasmus känner väldigt många i laget sedan tidigare och han är en irrationell spelare som tillför ytterligare en dimension till laget, säger Berggren och fortsätter:

– "Palle" tränade med oss förra året några gånger och inför årets seriestart valde han att skriva på. Med honom adderar vi rutin och lite jävlaranamma samtidigt som han bidrar med ett lugn och en hög lägstanivå. En ledare både på match och på träning.

Patrik "Palle" Johansson, ny i Renbergsvattnet.
Patrik "Palle" Johansson, ny i Renbergsvattnet.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!