"Renbergs" föll tungt i Luleå

Herrfyrans tabelltvåa Renbergsvattnet vann mot Lira BK i den första kvalmatchen till division III, men i onsdagens drabbning mot Luleå SK föll laget tungt på bortaplan.

Hannes Wikberg och "Renbergs" föll tungt mot Luleå SK.

Fotboll2023-10-18 21:20

Gästerna fick en mardrömsstart på Hertsö IP när hemmalaget tog ledningen redan i första matchminuten, bara för att fyra minuter senare utöka till 2–0.

Med kvarten spelad tilldömdes sedan "Renbergs" en straff, men Hannes Wikberg sköt utanför och istället kunde hemmalaget göra ytterligare två mål och gå till halvtid med 4–0 på resultattavlan.

I den andra halvleken kunde sedan hemmalaget fastställa slutresultatet till 5–0.

Efter två omgångar står "Renbergs" på tre poäng inför den tredje och avslutande kvalomgången, där nollpoängaren Haparanda FF väntar på bortaplan.