Norsjö vände och vann i inlandsderbyt

Division III-nykomlingen Norsjö kom igen från ett 1–3-underläge och vände till en 4–3-seger i inlandsderbyt borta mot Lycksele.

Fotboll2021-06-10 21:19

Norsjö startade bäst och Miguel Angel Grenehed Lara gav Norsjö ledningen i den sjunde minuten. Glädjen blev dock inte långvarig – Lycksele svarade för tre mål inom loppet av sju minuter. Hemmalaget kunde därmed gå till paus med en 3–1-ledning.

Emil Karlsson reducerade för Norsjö i den 66:e minuten. Med 20 minuter kvar att spela var Norsjö ikapp till 3–3 efter ett straffmål av Emil Nordén. Det var inte slut där och på stopptid kunde Anton Larsson avgöra för Norsjö som vann med 4–3.

Fakta

Lycksele–Norsjö 3–4 (3–1)

Mål, L: Ali Heydari, Filose Irakoze, Oscar Stenlund. N: Miguel Angel Grenehed Lara, Emil Karlsson, Emil Nordén, Anton Larsson.