Norsjö tappade ledning och förlorade

Norsjö hade ledningen i halvtid i matchen mot Lycksele på hemmaplan i division 3 norra Norrland herr i fotboll.

Norsjö IF förlorade mot Lycksele IF

Fotboll2021-10-02 15:31

Men laget tappade spelet i andra halvlek och förlorade med 3-5 (3-1) i lördagens match på Rännaren.

- Vi äger varsin halvlek men tyvärr klarar vi inte av att stå emot Lyckseles höga press som de sätter på oss i andra halvlek, kommenterade Norsjös tränare Jan Karlsson.

Norsjö såg ut att gå mot en säker säger efter 3-1 i halvtid. Men Lycksele ville annat och lyckades vända matchen till seger.

Målgörare för Norsjö var Alfred Eklund 2 och Emil Nordén, medan Lyckseles mål gjordes av Salam Bashirov, George Mattar, Zaur Nazirov och James Takashi Teaway Jr. Ett av Lyckseles mål var ett självmål.

Med fyra omgångar kvar är Norsjö på tionde plats i tabellen, och Lycksele är på sjunde plats.

Norsjö tar sig an Alvik i nästa match borta söndag 10 oktober 14.00.