Linus Almqvist nätade i Skellefteå FF:s förlust

Skellefteå FF fick se sig slaget i mötet med Team TG på hemmaplan i division 2 Norrland herr i fotboll, med 1-2 (0-0).

Skellefteå FF förlorade mot Team TG

Fotboll2024-10-12 16:46

Skellefteå FF:s tränare Ali Hussein kommenterade matchen:

- Vi gör en bra match och tar ledningen mot ett bra lag. Jag tycker att vår prestation definitivt skulle renderat i minst en poäng.

Segermålet för Team TG stod Victor Kamf för efter 85 minuter.

Första halvlek blev mållös, och det dröjde till den 74:e minuten innan Linus Almqvist gav Skellefteå FF ledningen.

Skellefteå FF såg länge ut att gå mot seger. Med nio minuter kvar att spela kvitterade Team TG genom Per Boltegård Blom.

Bara fyra minuter senare var det Victor Kamf som på straff såg till att Team TG tog ledningen. Kamf fullbordade därmed Team TG:s vändning.

Det här var Skellefteå FF:s sjätte uddamålsförlust den här säsongen.

Med en omgång kvar är Skellefteå FF på fjärde plats i tabellen, medan Team TG leder serien.

Motståndare i sista omgången för Skellefteå FF är IFK Luleå. Lagen möts lördag 19 oktober 14.00 på Nyabvallen.