Hattricksskytten frälste Clemensnäs

Mållöst i paus och en drömstart på andra halvlek för Sörmjöle. Då klev Ojong Bessong Ayuk Awoh fram – och frälste gästande Clemsnsnäs med ett hattrick.

Clemensnäs IF, som vann domarcupen tidigare i år, tog säsongens andra seger mot Sörmjöle.

Fotboll2024-05-26 21:30

Det såg ut att bli en målsnål match mellan Sörmjöle och Clemensnäs i herrarnas division IV. De båda lagen, som tampas i den nedre delen av tabellen så här långt, gick till pausvila utan att ha fått hål på någon av målvakterna.

I andr ahalvlek fick hemmalaget en smakstart och satte 1–0 i den 51:a minuten, men Clemensnäs svarade blixtsnabbt. Två snabba mål från Ojong Bessong Ayuk Awoh inom loppet av fyra minuter vände på steken till gästernas fördel.

När tvåmålsskytten sedan fullbordade sitt hattrick med 3–1 med tio minuter kvar satte han också slutresultatet.

Segern var Clemensnäs andra för säsongen och gjorde att laget klättrade om Sörmjöle i tabellen med en poäng.

Klättrade i tabellen gjorde också Renbergsvattnet, som gick upp i serieledning i och med sin bortaseger mot Röbäck, där gästerna tog en tidig ledning och sedan aldrig släppte den.

Sämre gick det för Medle, som förlorade sin fjärde raka match och är parkerade på sistaplatsen med en inspelad poäng.