Mimmi Lindberg visade vägen för Myckle 2

Tabelltrean Myckle 2 är formstarkt och har spelat 6–0 på de två senaste matcherna. Betsele vann mot Burträsk och det betyder att toppstriden i damtrean avgörs i sista omgången.

Myckles målskyttar – Ellen Rönnholm och Mimmi Lindberg.

Fotboll2021-09-26 16:32

Betsele drog ifrån till en 2–0-ledning, men Julia Berglund tände hoppet för Burträsk FF med sin 2–1-reducering innan paus. I andra halvlek kunde Betsele dra ifrån igen och tabelltvåan räknade in en 4–1-seger.

Om BFF hade besegrat Betsele så hade toppstriden varit avgjord. Nu väntar en direkt avgörande seriefinal mellan Betsele och Medle till helgen. Oavgjort räcker för att MSK ska vinna serien.

Med två matcher kvar att spela så bärgade Myckle 2 en 2–0-seger hemma mot Fromheden/Malå. Mimmi Lindberg visade vägen med sitt 1–0-mål i den 25:e minuten. MIK:s Ellen Rönnholm satte punkt med 2–0-målet, som kom med tio minuter kvar att spela. För tabellsexan Fromhedens del så var det årets sista match.

MIK:s målskyttar, Ellen Rönnholm och Mimmi Lindberg, är alltid bra. Plus även till Tindra Johansson, Emma Lövgren och Olivia Lindahl.