Burträsk vann på hemmaplan mot Älvsbyn

Det blev en uddamålsseger för Burträsk i matchen mot Älvsbyn i division 2 norra Norrland nord dam i fotboll på lördagen.

Burträsk FF vann mot Älvsby IF

Fotboll2022-10-01 19:04

Laget vann med 2-1 (1-1) hemma på Burträsk IP. Segermålet för Burträsk stod Miranda Frisk för efter 52 minuter.

Burträsks tränare Veronica Ahlin kommenterade matchen:

- Vi jobbar som ett lag i 90 minuter, därför vinner vi matchen.

Burträsk tog en tidig ledning. Miriam Lundqvist slog till, redan i tolfte minuten.

Älvsbyn kvitterade till 1-1 strax före halvtidsvilan, genom Isa Jonsson. Direkt efter pausen nätade Miranda Frisk och gav Burträsk ledningen på nytt. 2-1-målet blev matchens sista.

Burträsk har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Älvsbyn har två oavgjorda och tre förluster. Det här var Burträsks tredje uddamålsseger den här säsongen.

Det här betyder att Burträsk är kvar på sjunde plats, och Älvsbyn stannar på femte plats, i tabellen.