Anton Lundstedt enda målskytt när Burträsk föll

Burträsk fick se sig besegrat i mötet med Umgransele på bortaplan i division 5 Västerbotten norra herr i fotboll, med 1-4 (1-1).

Umgransele Fotboll vann mot Burträsk IK

Fotboll2022-09-18 15:59

Umgransele började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara fem minuter slog Albin Nilsson till.

Burträsk kvitterade till 1-1 strax före halvtidsvilan, genom Anton Lundstedt. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Nir Maslo träff och gav Umgransele ledningen.

Först med fem minuter kvar att spela ökade Umgransele ledningen genom Hugo Vernersson.

4-1-målet kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Anton Ackermann gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 4-1.

Umgransele har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Burträsk har en oavgjord och fyra förluster.

Med en omgång kvar är Umgransele på fjärde plats i tabellen, medan Burträsk är på nionde plats.

Burträsk tar sig an Myckle/Clemen i sista matchen hemma torsdag 22 september 19.00.