Wilma Dahlgren visade vägen för Myckle

Myckles damer avslutade vårsäsongen med seger i sista matchen innan sommaruppehållet. Flurkmark 5–0-besegrades hemma på Rickvalla.

Hilda Håkansson höll nollan, Elvira Holmqvist, Sofie Lindgren, Kajsa Johansson och Wilma Dahlgren gjorde målen för Myckle.

Sport2019-07-01 21:47
undefined

Den första halvleken slutade mållös och det speglade matchbilden. Flurkmark skapade en bra målchans och Wilma Dahlgren missade ett friläge för hemmalaget.

Sofie Lindgren placerade Myckle i förarsätet när hon satte en hörna i början av andra halvlek. Wilma Dahlgren utökade hemmaledningen till 2–0 när hon avslutade distinkt från straffområdeslinjen.

Elvira Holmqvist svarade för 3–0 och Wilma Dahlgren blev tvåmålsskytt när hon gjorde 4–0.

Ny tabelltvåa

Kajsa Johansson kunde fastställa slutresultatet till 5–0 och segern innebär att Myckle går på sommaruppehåll som tabelltvåa i södra tvåan.