Publikfavoriten klar för Skellefteå AIK

Detaljer har gjort att det dragit ut på tiden - men nu är Darren Nowick presenterad. Den uppskattade forwarden fortsätter i Skellefteå AIK efter det lyckade inhoppet i våras. Kontraktet är skrivet på två år.

Darren Nowick är klar för fortsättning i Skellefteå AIK - publikfavoriten kommer att ansluta till truppen så fort som möjligt.

Darren Nowick är klar för fortsättning i Skellefteå AIK - publikfavoriten kommer att ansluta till truppen så fort som möjligt.

Foto: OLA WESTERBERG

Ishockey2020-07-29 12:02

Skellefteå AIK har länge haft en plats öppen bland forward, en plats som mer eller mindre varit vigd åt Darren Nowick som sedan säsongen tog slut fört positiva samtal med Skellefteå AIK och general managern Erik Forssell.

Men några små detaljer har gjort att det dragit ut på tiden, men nu med mindre än en vecka kvar till det första ispasset står det till slut klart att det blir en fortsättning för amerikanaren. Nowick blir Skellefteås sista pusselbit i forwardsuppsättningen och återvänder alltså till Västerbotten.

undefined
Erik Forssell, general manager i Skellefteå AIK har nu 13 forwards under kontrakt i a-truppen.

Nowick anslöt till Skellefteå AIK i slutet av den förra säsongen och blev direkt uppskattad för sitt hårda jobb på isen, kombinerat med en offensiv skicklighet som visade sig i flera matcher. 

Skellefteå har nu 13 forwards på kontrakt och kommer att inleda säsongen så.

Under tisdagskvällen publicerade Skellefteå AIK ett inlägg på Instagram där de hintade om att Darren Nowick (från Long Beach, Kalifornien) var klar för kommande säsong.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!