Hälsobaren närmar sig Skelleftepremiären

Snart blir det enkelt att ta en snabb och hälsosam lunch på stan. Renoveringen i lokalen på Nygatan är i full gång och öppningen av Hälsobaren närmar sig med stormsteg. ”Det känns jätteroligt att äntligen öppna i Skellefteå”, säger ägaren Patrik Ström.

Patrik Ström, grundare och ägare av Hälsobaren, är i full gång med att färdigställa lokalen i Skellefteå.

Patrik Ström, grundare och ägare av Hälsobaren, är i full gång med att färdigställa lokalen i Skellefteå.

Foto: Ebba Andersson

Skellefteå2022-03-23 15:59

Norran har tidigare berättat att Patrik Ström och Rebecca Andersson, grundare och ägare av Hälsobaren, ska öppna sin tredje restaurang i Skellefteå.  

När vi möter upp Patrik Ström i lokalen vid korsningen Nygatan–Stationsgatan är renoveringen i sluttampen. Väggarna är målade i en grön nyans och stora kartonger står och väntar på att bli uppackade. Om allt går enligt plan är tanken att restaurangen ska öppna i slutet av april, möjligtvis i början av maj.

– Äntligen börjar vi vara i mål. Vi planerar att försöka färdigställa lokalen i april, att få in alla möbler och inredning, säger han. 

undefined
Patrik Ström, grundare och ägare av Hälsobaren, är i full gång med att färdigställa lokalen i Skellefteå.

Patrik Ström uppskattar närheten till Stadsparken och Skellefteälven och är väldigt nöjd med lokalen. Det finns även planer på att bygga en uteservering så snart som möjligt.

Hälsobaren finns i Örnsköldsvik och Umeå sedan tidigare. Hur känns det att öppna i Skellefteå?

– Det känns jättespännande, nu när jag fått se hur det ser ut i lokalen känns det väldigt lovande. Vi har redan fått en hel del förfrågningar om samarbeten. Det känns bra, säger Patrik. 

undefined
Patrik Ström ser framemot att öppna Hälsobaren i Skellefteå.

Hälsobaren serverar bland annat sallad, som kunden själv kan komponera ihop, wraps, pokébowls och smoothies. 

– Vårt mål är att det ska vara snabbt, enkelt och gott att käka nyttigt, berättar Patrik. 

undefined
Lokalen på Nygatan är 270 kvadratmeter och rymmer cirka 80 matgäster.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!