Stor fest på Mandel när vintersimmet kommer tillbaka

Den 11 februari är det dags för det traditionella vintersimmet i Skellefteå. I år kommer evenemanget avslutas på Mandels takterrass under en bar himmel. ”Vi vill ge besökarna en exotisk upplevelse”, säger Kalle Viklund, projektledare.

 Arkivbild: Vintersimmet nedanför Bryggarbacken brukar locka stor publik.

Arkivbild: Vintersimmet nedanför Bryggarbacken brukar locka stor publik.

Foto: Norran

Skellefteå2023-01-09 20:00

Om ungefär en månad går det traditionella vintersimmet i Skellefteå av stapeln. Kalle Viklund, projektledare, mörkrets och kylans glada vänner berättar att i år vill de testa något nytt och spännande.

– I år tänker vi hålla afterswim partyt på Mandels takterrass på The Wood Hotel. Besökarna kommer bjudas mat och dryck under bar himmel, säger han.

De vill ge besökarna en exotisk upplevelse, eftersom det är många som reser till Skellefteå för att uppleva vintersimmet.

– Därför har vi också flyttat prisutdelningen till takterrassen som allmänheten är välkomna att vara med på, som en del av upplevelsen. Men vi vill också lyfta fram kylan och mörkrets positiva sidor, säger Kalle Viklund.

Till afterswim partyt kommer besökarna kunna förköpa biljetter och det man göra på vintersimmets hemsida.

– Det finns 100 biljetter som man kan förköpa och vi hoppas på att det ska komma många besökare, säger Kalle Viklund.

Kalle Viklund berättar att han tycker att det är ett roligt initiativ att afterswim partyt ska hållas på Mandels takterrass.

– Jag vet att de håller på att skotta fram takterrassen och jag hoppas att vi i framtiden ska kunna göra ännu fler roliga uppgraderingar inför vintersimmet, säger han.                                                                       

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!