Norran satsar på livesänd valdebatt

Snart är det dags för valspurt och som en del av Norrans valbevakning bjuder vi in Skellefteås gruppledare till en livesänd valdebatt torsdag den 1 september kl 12.00 på norran.se. Ta chansen att skicka in egna frågor som du vill att vi ska ta upp.

Malin Christoffersson och Mikael Bengtsson leder Norrans direktsända valdebatt den 1 september.

Malin Christoffersson och Mikael Bengtsson leder Norrans direktsända valdebatt den 1 september.

Foto: David Ekström

Skellefteå2022-08-24 10:00

Bostäder, infrastruktur och personalförsörjning är tre heta områden när Skellefteå växer som aldrig förr. Det är också tre av de teman som kommer att tas upp på debatten den 1 september. Valdebatten ser du live på norran.se med start 12.00, den kommer också att kunna ses i efterhand.

Medverkar gör Lorents Burman (S), Joakim Wallström (V), Carina Sundbom (C), Andreas Löwenhöök (M), Hans Brettschneider (MP), Markku Abrahamsson (SD), Per Boström (KD) och Christina Soldan (L). Debatten leds av Malin Christoffersson, tf redaktionschef Norran och Mikael Bengtsson, politisk redaktör Norran. 

– Vi satsade på livesända valdebatter även förra valet med gott resultat och därför väljer vi att göra det igen, som en del av den gedigna bevakning vi gör inför valet. Dessutom vill vi låta våra läsare skicka in egna frågor för att underlätta beslutet på valdagen, säger Malin Christoffersson, tf redaktionschef och ansvarig utgivare på Norran.

Redan nu kan du börja fundera ut vilka frågor du vill ha svar på. Mejla in din fråga till valdebatt@norran.se senast den 30/8. Vi hoppas kunna ta med så många frågor som möjligt, ett krav för att din fråga ska komma med är att du undertecknar med namn. Om du riktar din fråga till ett specifikt parti så ange det överst i mejlet.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!