Ayman Sassila har köpt restaurangen tillsammans med sina bröder Abdullah och Mohammed som han har drivit Kåge Grill & Pizzeria och leveransappen MHL tillsammans med de senaste åren. Men det är han som blir ansvarig på egen hand.
– Nu har jag mina anställda istället, men vi bröder hjälper varandra hela tiden. Om någon är sjuk så ställer vi upp för varandra, säger han.
Under april har han renoverat lokalen med nytt innertak, nymålade väggar och ombyggt golv.
– Jag har också gjort om kassastationen och öppnat upp in till köket där vi bakar pizza, berättar han.
Han tror att restaurangens framtid är ljus i och med kulturhusets öppnande och kommunens planer på att bygga om delar av Kanalgatan.
– Jag vill bygga en uteservering. Inte i år, det är ju coronatider, men senare.
Restaurangen har fått en barsektion, där Ayman Sassila ska sälja juice och desserter.
– Det är våfflor, glass och crêpes med nutella, jordgubbar ... och så färskpressade juicer. Jag tror det kommer funka bra under sommaren. Det finns ingen som säljer det i stan i dag, säger han.
Han har även utvecklat à la carte-menyn med förrätter och annat från hemlandet Syrien. Framöver hoppas han också kunna erbjuda en KFC-inspirerad kycklingmeny. Innan dess hoppas han att pandemin hamnar under kontroll, så att han kan ha nattöppet också.
– Vi väntar på det, det är jättebra försäljning på fredagar och lördagar. Jag ska testa ha öppet onsdagsnätter också, säger Ayman Sassila.