Hon berättar att de tidigare kunderna kommer att känna igen sig.
– Varenda vecka har jag fått mellan fem och tio samtal eller meddelanden från folk som har frågat när vi öppnar eller om det är öppet. Jag tror att det saknas, och vi saknar såklart våra gäster. Det känns så roligt att få komma igång igen, säger hon.
Till en början kommer restaurangen ha öppet ett par dagar per vecka.
– Vi har haft mycket att rådda med när det gäller anställda som har varit korttidspermitterade timvis. Vi måste se till att det alltid blir rätt. Nu går de upp i arbetstid och då tror jag att vi kommer få ihop det.
Förhoppningen är att komma upp i de normala öppettiderna så småningom.
– Det blir inte full fart direkt, men drömmen är såklart det. Jag har en anställd som är hemma på mammaledighet vars kompetenta händer saknas i vår lilla organisation. Sen får vi se, det är såklart idén.
Under pandemin har Din Fest omlokaliserat alla krafter till lunchverksamheten på campus i Skellefteå. Bland annat uppfann de fredagsbrickan, en snacksbricka som växte till en middagsbricka, som blivit en framgång för restaurangen.
– Folk är på oss om att vi ska börja sälja fredagsbrickorna igen. Skelleftehamn har tyvärr stått helt stilla. Det är ett stort tyvärr men en krass verklighet. Det måste ju gå ihop. På campus har vi kompetensutvecklat under tiden och står starkare i dag än vad vi gjorde innan.
Din Fest har också köpt in försäljningsautomater som satts upp vid studentbostäderna.
– Vi har frågat hur vi kan hjälpa till att göra det trevligt där. Vi kanske kan fixa matlådor, mackor och drickor. Vi testar och ser om det funkar.
Kicki Bridges berättar att hon knappt kan tro att företaget överlevt pandemin, som varit väldigt tuff ekonomiskt. Bland annat tvingades Din Fest stänga crêperiet Happy Kitchen som de drev i Vintergatan.
– Varje dag förvånas jag att vi fortfarande står upp. Det är inte bara vi som har farit illa, alla i branschen är krigare.
Vad har ni annars på gång?
– Vi ska göra en festlig variant av julbord. Det blir någonting helt nytt, en ny variant på julbord som passar alla, säger Kicki Bridges.