Ramona Saari står i lagret och packar upp snus. Arbetet på bensinmacken är varierande, allt från att laga biltvätten till att servera mat.
– Här sitter vi aldrig ner, det är ett ståjobb, säger Ramona glatt.
Det har gått 16 år sedan Ramona för första gången klev in på OKQ8-stationen i Ånäset. Då var hon 15 år.
– Chefen på stationen i Ånäset var och är en person som tycker om sitt jobb. Det smittade av sig på mig och från första stund kändes det som att även jag en dag ville bli chef. Sedan dess har jag hela tiden jobbat mig uppåt och försökt att visa framfötterna.
På stationen i Ånäset blev hon kvar i sju år. Första åren som inhoppare under kvällar och helger innan hon så småningom fick en egen tjänst.
– Att få träffa folk är det roligaste med jobbet.
Trots att hon har varit arbetsgivaren trogen genom åren har hon bytt både arbetskamrater och arbetsplatser ett otal gånger.
– Jag har bland annat jag jobbat i Söderhamn, Iggesund och Hudiksvall, 16 olika mackar på 16 år.
Målet Ramona satte upp när hon började är uppnått, sedan några år tillbaka är hon chef i organisationen. För knappt ett år sedan tog hon över rollen som säljchef på Kanalgatan i Skellefteå. En vanlig vardag kliver hon in på stationen vid halv sex på morgonen. En arbetsplats där hon har det övergripande ansvaret för bland annat budget, personal och fastighet.
– Jag triggas igång av utmaningar. Allt ska inte vara så enkelt.
Hon är född i Umeå, uppväxt i Ånäset och har föräldrar som kommer ifrån Finland.
– Vi har alltid pratat finska hemma. När det kommer in kunder som är från Finland så blir de glada när jag kan prata finska med dem.
När Ramona vill koppla av reser hon gärna ut i världen eller lyssnar på musik, och det ska vara Heavy metal som strömmar ut genom högtalarna.
– Dessutom håller jag på med poledance, säger hon och förklarar att det är en slags akrobatik som utförs på en stång.
I framtiden har hon och sambon, Shawn Dempsey, planer på att lämna Sverige.
– Min sambo kommer från Kanada. Vi kommer att flytta dit, men vi vet bara inte när.
Ramona menar att konceptet som många svenska mackar har, där man kan hyra både verktyg och bilhallar, även borde fungera i Kanada.
– I Kanadas storstäder skriker folk efter ställen där de kan meka med bilen själva, istället för att lämna in bilen till en verkstad. Jag kanske startar en OKQ8-mack i Kanada, säger hon och skrattar.
Sedan dess har jag hela tiden jobbat mig uppåt och försökt att visa framfötterna.