Kvällens meny från ”Provsmaka Skellefteå”

Läs alla menyer. De fem restaurangerna bjöd på variation.

Not Found2015-05-03 21:35

Stiftsgården:

Pilgrimsmussla med korall, syrad lök, forellrom, sotad jordärtskocka och kålrotspure.

Nordanågården:

Råraka med västerbottenssill, marinerad lök och hembakat tunnbröd.

Verandan Kök & Bar:

Bakad oxbringa och anchorub med sötpotatis och rödvinssås samt vildsvindskorv med trattkantareller och vitlökscremé.

Restaurang Nygatan 57:

Ekologisk lammstek från Bergåkersgården med hällnäsmynta, citron och vitlök. Späda morötter och vårrulle med svartkål, vårlök, renforshonung och tryffel. Kusmarkspotatis med Västerbottenostpuré.

Bishop Arms:

Blåbär- och lingonparfait med bärkompott.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om