Pasta i grönt

Livsstil & fritid2017-03-27 07:09

Gör så här:

1. Smält smöret och låt det småsjuda några minuter så vattnet i smöret kokar bort. Spara fina toppskott av basilikan till garnering, hacka resten grovt och blanda med smöret.

2. Koka pastakuddarna i rikligt med saltat vatten. Var noga med koktiden. Riv mangoldbladen grovt och lägg dem i pastavattnet strax innan pastan är klar.

3. Låt rinna av i durkslag. Lägg mangoldblad på djupa tallrikar och fördela pastakuddarna över. Ringla över hett basilikasmör och krydda med havssalt och svartpeppar. Riv färsk parmesanost över och servera direkt.

För 4 personer, 15 minuter 500 g färska pastakuddar, vegetarisk fyllning ca 100 g mangoldblad alt. babyspenat 100 g smör 1 kruka basilika havssalt färskriven parmesan svartpeppar 16731138Foto: Dan Strandqvist.Foto: Dan Strandqvist.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!