Tidigare i sommar öppnade han China Wok i Bliss Hawaiian Grills gamla lokaler i Kåge.
– Min fru är vän med den förra ägaren. Vi var här och hjälpte till att måla och så. Nu ville hon sälja. Det serverades kinamat här innan det blev grillat och hawaiianskt. Nu har jag gått tillbaka till klassisk kinamat som friterat och tre små rätter, säger Hua Ming Chu, som för tillfället driver restaurangen på egen hand.
Han är uppvuxen med sin kinesiska pappa i Indien och flyttade till Sverige för över 30 år sedan. Här har han jobbat som kock från Malmö i söder till Gällivare i norr. På 90-talet flyttade han till Skellefteå.
– Jag fick jobb på China centrum som var i lokalerna som O'Learys är i nu. Sedan början av 00-talet har jag arbetat i köket på Tatung. Det var lite nervöst att öppna eget i början men nu har det gått över en månad så det känns bra.
Så småningom vill han utveckla restaurangen med andra rätter.
– Kanske lite thaimat, lite indiskt. Men inte allt, bara några populära rätter. Jag jobbar ju ensam så om det blir för många rätter hinner jag inte med.
Hur har bemötandet varit från Kågeborna?
– De har varit jättesnälla. De första två veckorna var det mycket. Alla var nyfikna. Men nu har det blivit lite lugnare, säger Hua Ming Chu.