Jan Emanuel köper Libo Care av Markus Boman

Hoppetgruppen AB – som ägs av entreprenören Jan Emanuel Johansson – köper Libo Care av Markus Boman.

8 juni 2017 18:14

Det omsusade företaget Libo Care driver i dagsläget Solbackens HVB i Kvarnåsen och erbjuder där behandling för män över 18 år med missbruk/beroende.

Nu har företaget köpts upp av Hoppetgruppen AB, ett privat vård- och omsorgsbolag som erbjuder tjänster inom vård, omsorg och behandling.

Hoppetgruppen har sitt säte i Uppsala och ägs av Jan Emanuel Johansson, entreprenör, tidigare S-riksdagsman och Robinsonvinnare. Han har också gjort sig känd som en av dem som tjänat mest pengar på HVB-hem och flyktingbarn.

I ett pressmeddelande säger Libo Cares tidigare ägare Markus Boman att det känns tryggt att lämna över verksamheten till en väletablerad aktör:

– Driften av verksamheten har inneburit en lärorik tid för mig. Jag bär med mig dessa erfarenheter till framtida projekt.

Domslut: Rätt att stänga Norsjövallens HVBLibo Care: polisen anmäler missförhållanden till IVO – ”hela rummet skriker knarkarkvart”Behandlingshemmet i Norsjövallen måste stänga omedelbart – ”mycket allvarliga missförhållanden” enligt IVOStänger behandlingshem i Norsjövallen – riktar blickarna åt annat hållOro för att Libo Care kommer tillbaka till Kvarnåsen – ”vill inte ha det där företaget här”
Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa