Fritidsnämndens ordförande: ”Kommunen kommer att träffa Sveaskog till veckan”

Representanter för Skellefteå kommun kommer att träffa Sveaskog till veckan. Det berättar Joakim Wallström (V), ordförande i fritidsnämnden.

12 juni 2019 18:30

– Sveaskog kontaktade bland annat oss och frågade ifall vi har möjlighet att träffas så att de får redogöra för vad som gäller för deras fiskekort. Jag kommer naturligtvis att ta upp annat när de ändå är på plats, bland annat om hur de ser på den uppkomna situationen och möjligheterna att lösa upp den infekterade konflikten som nu verkar råda, berättar Joakim Wallström (V), ordförande i fritidsnämnden.

– Jag har inte fått några indikationer i övrigt på att de är intresserade av att få till stånd en dialog, men jag har inte heller fått några indikationer om motsatsen.

Förutom Wallström kommer även Ingrid Thylin, förvaltningschef vid kultur- och fritidskontoret, och kommunens fiskekonsulent Tony Söderlund att delta för kommunens räkning.

Har ni haft någon kontakt med den andra parten, styrelsen för Byskeälvens fiskevårdsområde?

– Nej, ingen har mig veterligen varit i kontakt med oss på fritid från styrelsen i Byskeälvens FVO. Ingen har heller kontaktat mig direkt, säger Joakim Wallström.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Malin Christoffersson

Ämnen du kan följa