Inne i pizzerian börjar doften av nygräddad pizza sprida sig. Rabbe Bdeir bakar dagens första, men definitivt inte sista, pizza.
– Jag är uppvuxen i pizzerian och redan som 13-åring hjälpte jag pappa. Det här är mitt andra hem eller till och med mitt första hem. Jag bakar ungefär 100 pizzor om dagen, säger han och snurrar pizzadegen vant och säkert.
Redan i mitten av 80-talet startade pappa Mahmoud Bdeir pizzerian i Kåge. Han manade sin son att utbilda sig och tanken att Rabbe skulle ta över verksamheten var helt otänkbar.
– Jag har jobbat hårt i hela mitt liv och ville inte att Rabbe skulle behöva slita som jag gjort, säger pappa Mahmoud Bdeir.
Som barn hade Rabbe inga tankar på att gå i sin fars fotspår.
– Jag såg hur mycket pappa jobbade och hur lite tid han hade med familjen. Så ville inte jag ha det, säger han.
Rabbe Bdeir utbildade sig till civilekonom, men när han väl skulle ut i arbetslivet kom finanskrisen och jobben lyste med sin frånvaro. Dessutom skulle han bli pappa.
– När jag tog över verksamheten 2008 var det för att trygga min försörjning. Min civilekonomutbildning har hjälpt mig mycket. Jag förstår företagets ekonomi, vilket är en fördel. Sedan jag tog över har företaget haft en positiv utveckling. Jag har byggt om, utökat menyn och införskaffat alkoholtillstånd. Omsättningen är i dag närmare 800 000 kronor högre per år än när jag tog över.
Det blir långa och många dagar för Rabbe, men han känner inte att han behöver försaka något.
– Så länge kroppen håller och jag har tid för min son kommer jag att fortsätta. Men min son ska inte ta över, han ska gå sin egen väg i livet, säger han bestämt.
Bästa pizzan
Rabbe avslöjar sin egen favoritpizza: Diego med skinka, champinjoner, räkor, kebabkött, bearnaisesås, vitlök, curry och cayennepeppar.