Trafikolycka på E 4 mellan Bygdeå och Sikeå

Två personbilar krockade på onsdagsförmiddagen på E4 i höjd med Rickleå i Robertsfors kommun. I den ena bilen färdades fyra personer och i den andra tre. Två ambulanser lämnade platsen för färd av patienter till Norrlands universitetssjukhus, men det är oklart hur pass skadade personerna är, rapporterar VK.

Bygdeå2020-09-30 10:01

Larmet om olyckan, som inträffade i södergående körfält i Rickleå mellan Bäck och Laxbacken, inkom klockan 09.47 på torsdagen. Räddningstjänst, ambulans och polis larmades ut, och enligt uppgifter till polisen var två personbilar och sju personer inblandade. SOS Alarm meddelade vid klockan 10.45 att två ambulanser hade lämnat platsen för färd till Norrlands universitetssjukhus. Hur många personer som lastats och dessa personers skadeläge var dock oklart.

Enligt Trafikverket hade olyckan mycket stor påverkan på trafiken förbi platsen, detta eftersom att södergående körriktning liksom ett körfält i norrgående riktning behövde stängas av i samband med räddningsarbetet.

Fyra mitträcksstolpar ska vara skadade och räddningstjänsten stannade kvar på platsen efter det inträffade för att städa undan bråte samt invänta bärgare.

Vid klockan 10.55 var insatsen avslutad och trafiken kunde släppas på igen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!